Despre - Libertini.ro
Prima pagină    |    Despre    |    Ajutor    |    Contact

spacer
spacer
spacer
Contul tău  Contul tău
Utilizator:
Parolă:


Cont nou?       Parola uitată?
Despre Libertini.ro

Traieşte la maxim! Asta e deviza noastră. Te-ai săturat de siturile de matrimoniale care te întreabă care-i cartea ta preferată şi ce religie ai dar nu pun nici o întrebare privind orientarea sexuală? De când  au devenit mai importante gusturile culinare decât orientarea sexuală într-o relaţie? :)

Libertini.ro se adresează celor care vor să-şi trăiască viaţa la maxim şi îi ajută să-şi găsească parteneri pentru asta. Înscrierea este gratuită şi necesită validarea adresei de email, încercându-se astfel protejarea membrilor de profiluri false. Proiectul a fost conceput ţinând cont şi de existenţa cuplurilor ce doresc să-şi pigmenteze viaţa, cunoscuţi drept swingers, deoarece nu pentru toţi viaţa se termină după vizita la Starea Civilă.

Astăzi, timpul nu îţi mai acordă libertatea de a găsi pe acel cineva special în viaţa de zi cu zi. Printr-un site precum Libertini.ro, dorinţele şi nevoia de a da peste cineva compatibil sunt satisfăcute pe deplin, într-un mod accesibil şi deschis, fără alte bariere. Sistemul de dating online este cea mai nouă şi mai eficientă metodă de a-ţi găsi jumătatea pe placul tău, în funcţie de preferinţele pe care le aveţi în comun, de fizic, de felul de a gândi, pe care le descoperi mult mai uşor astfel!

Ce presupune Libertini.ro?

Serviciul nostru de matrimoniale nu presupune doar să apropiem mii de oameni ce caută să-şi trăiască viata la maxim. Tot ceea ce facem, de la modul în care îţi facem mai uşoară apropierea, felul în care îţi răspundem la întrebari şi în care îţi protejăm intimitatea, se refe şi la faptul că fiecare persoană înscrisă în site se încrede în noi pentru a-şi valorifica emoţiile şi sentimentele, pentru a-şi găsi perechea. Sperăm să îţi oferim cele mai bune condiţii pentru a îţi păstra legăturile fructuoase şi frumoase, pe termen cât mai lung. Împreună cu tine, lucrăm la a-ţi face relaţiile mai puternice, mai sincere şi mai deschise.

Credem că putem să vă ajutăm să vă scrieţi povestea de dragoste proprie. Libertini.ro se dedică celor care caută o relaţie nonconformistă. Încercaţi serviciul nostru de dating, aruncaţi o privire, două, începeţi să comunicaţi deschis cu  alte persoane care se înscriu pe site în fiecare zi şi bucuraţi-vă de avantajele unei vieţi libertine!